home » Garanti / RMA / Support

Garanti / RMA / Support

GARANTI – SOM VED KØB AF NYT PRODUKT

Hos Green Circle IT, sætter vi en ære i at du, som kunde, modtager et produkt, som vi mener lever op til den angivne standard, og er fuldt funktionsdygtig.

Derfor bliver alle produkter gennemgået og testet på eget værksted, og evt. defekte dele udskiftes, og derefter rengøres og pakkes internt på eget lager.

Green Circle IT kan derfor også tilbyde dig en bedre garanti og reklamationsret end nye produkter. (12 Mdr. / 24 Mdr.) – Vi er faktisk så sikre på at de produkter, som du køber fra os, der kan du imod en merpris, tilkøbe optil 1 års garanti.

Din garanti periode starter fra den dag du modtager produktet.

Såfremt du, imod vores forventning, skulle opleve en fejl eller produktet ikke lever op til dine ønsker eller forventninger, har du selvfølgelig fuld reklamationsret eller returret (14 Dage).

Kontakt os derfor på hello@greencircleit.com eller giv os et kald på 73 70 73 09

RMA & SUPPORT

Hvis du skulle være så uheldigt, at der er opstået en fejl på dit produkt, eller der er en fejl ved modtagelsen af dit produkt, så skal du bare kontakte os hurtigst muligt.

Kontakt os derfor på hello@greencircleit.com eller giv os et kald på 73 70 73 09

Du kan udfylde nedstående formular, og udskrive, og sende sammen med produktet, så vores RMA afdeling, ved hvem produktet tilhører, samt har en fejlbeskrivelse til produktet.

RMA FORMULAR