Buying New Technology is Expensive

For nylig støttede vi Presidents Institute, København med genbrugte reservedele for at holde deres eksisterende bærbare computere kørende i længere tid.

Hvorfor dette er godt:

1. Vi er i en klimanødsituation, kritiske sjældne mineraler er i høj efterspørgsel, og vi oplever allerede mangel på global resourcer.

2. Bærbare computere kan repareres. En forholdsvis enkel løsning forhindrer unødvendige økonomiske og miljømæssige omkostninger

3. Den sædvanlige 2 eller 3 års udskiftningscyklus for en bærbar computer er unødvendig, når de repareres forlænges deres levetid med flere år

IT Køb tilbage

Vi støtter udtalelsen, som Presidents Institute’s IT-direktør og driftschef Frederik Vetter Samberg har delt:”Jeg gør personligt en stor dyd ud af at holde elektronikken i live så længe som muligt”Vi er enige. Vi tror på, at det er op til os alle at bruge det vi har, i længere tid, og vi har til formål at støtte vores kunder med at nå deres bæredygtighedsmål.Hos Green Circle IT tager vi IT-udstyr tilbage fra kunder, der ikke længere har brug for det. Vi renoverer og videresælger det, hvis udstyret ikke er godt nok til videresalg, så bruger vi reservedelene til at hjælpe kunder som Frederik med at reparere bærbare computere i deres virksomhed.

Hvorfor er dette vigtigt?

En ny bærbar computer vil koste omkring 750 euro og har et CO2-fodaftryk på 512 kg CO2e, hvoraf 78 % kommer fra produktionPrisen for at holde en computer kørende kan være helt ned til 25 euro + forsendelseFor organisationer som Presidents Institute handler det om at gå foran med et godt eksempel. At tage en mere bæredygtig tilgang til IT er et lille skridt, hvorpå de kan påvirke den næste række af globale virksomhedsledere, da de tydeligt viser, hvordan man integrerer bæredygtighed i hvert hjørne af deres virksomhed.Kontakt os i dag for at se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at tage en mere cirkulær tilgang til IT.

4 tanker om “Buying New Technology is Expensive

  1. דירות דיסקרטיות נתניה siger:

    Right here is the perfect site for everyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I really will need toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a topic which has been written about for decades. Great stuff, just wonderful!

  2. visit my homepage siger:

    Im pretty pleased to discover this great site. I need to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely liked every bit of it and i also have you book marked to see new things in your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *